Packaging Solutions
My WhishList


Η λίστα είναι άδεια!

×

Item added to Favorites!

Πολιτική αποστολών

Δείτε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα μεταφορικά σας αναλόγως τον δήμο που ανήκετε.
Δεν θα σας πούμε δωρεάν μεταφορικά, διότι δεν αφήνουμε το κόστος των μεταφορικών εξόδων να επηρρεάσει το προϊόντα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΘΗΝΑ
Χρέωση μεταφορικής εταιρείας 5,00€ +ΦΠΑ ανά δέμα. Τα προϊόντα συσκευάζονται σε όσο το δυνατόν λιγότερα δέματα και στο μέγιστο επιτρεπόμενο και  διαχειρίσιμο βάρος σύμφωνα με τις μεταφορικές. Ελάχιστη παραγγελία προς αποστολή: 20€
Τα εμπορεύματα παραδίδονται σε ισόγειους χώρους επί του πεζοδρομίου. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση με άλλο τρόπο, η δαπάνη μεταφοράς επιβαρύνει τον ίδιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Χρέωση μεταφορικής εταιρείας 6,00€ +ΦΠΑ ανά δέμα. Τα προϊόντα συσκευάζονται σε όσο το δυνατόν λιγότερα δέματα και στο μέγιστο επιτρεπόμενο και  διαχειρίσιμο βάρος σύμφωνα με τις μεταφορικές. Ελάχιστη παραγγελία προς αποστολή: 20€
Τα εμπορεύματα παραδίδονται σε ισόγειους χώρους επί του πεζοδρομίου. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση με άλλο τρόπο, η δαπάνη μεταφοράς επιβαρύνει τον ίδιο.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ:
ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ  ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΒΑΡΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΟΡΩΠΙ ΛΑΥΡΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Ν.ΜΑΚΡΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Στις παραγγελίες για την υπόλοιπη Ελλάδα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών, ή με τον τρόπο προτίμησης του πελάτη όπου οποιοδήποτε επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον ίδιο. 
Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα με κόστος 6,20€/ παράδοση. Στο ποσό δεν περιλαμβάνεται συσκευασία των εμπορευμάτων. Εάν ο πελάτης επιθυμεί, τα εμπορεύματα συσκευάζονται με μεμβράνες stretch film ή αεροπλάστ ή χαρτοκιβώτια, με μικρή επιπλέον χρέωση για την οποία ενημερώνεται τηλεφωνικά. 
Το κόστος των μεταφορικών του πρακτορείου επιβαρύνει τον παραλήπτη και εξαρτάται από τον όγκο,το βάρος και τον αριθμό των δεμάτων. Στις αποστολές μέσω πρακτορείου μεταφορών δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. 
Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά μέσω του κέντρου της εξυπηρέτησης πελατών στο 211 110 35 34 ή ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φθορές - Ευθύνη μεταφοράς
Τυχόν φθορές που θα προκληθούν από τρίτους μεταφορείς (Μεταφορική Αθήνας - Πρακτορεία μεταφορών - επαρχεία) βαρύνουν τους ιδίους.
Η εταιρεία είναι υπόλογη  για φθορές που θα προκληθούν σε εμπορεύματα όταν τη μεταφορά την εκτελούν τα οχήματά της.
Παρακαλούμε ελέξτε τα εμπορεύματα και τη συσκευασία τους ενδελεχώς πριν την παραλαβή τους. Μετά την παραλαβή, ουδείς θα αναλάβει την ευθήνη της ζημιάς.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται άνευ χρέωσης και μόνο κατόπιν συνεννόησης για διαθεσιμότητα στο τηλέφωνο 211 110 3534. Λεωφόρος Κηφισού 26 Αθήνα 104 42 Αττική. Ωράριο αποθήκης για παραλαβές 10:00-18:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Χρόνος Αποστολής
Τα προϊόντα  αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας ,εκτός από περιόδους αιχμής, προσωρινής έλλειψης ή για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες κλπ). 
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 4 - 5 εργάσιμες μέρες. Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την έλλειψη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά και θα αποφασίσει εάν επιθυμεί να περιμένει την παραλαβή των εμπορευμάτων, να αποσταλεί η παραγγελία μερικώς ή να ακυρώσει την παραγγελία.  
Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται τις επίσημες αργίες. 

Packaging Solutions info

  Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισού 26 Αθήνα 10442
 Τηλέφωνο: 211.110.3534 - 211.720.8661
 Email: info[at]packagingsolutions[dot]gr
 Ωράριο: Δευτ. - Παρ. 10:00 - 18:00
 ΑΦΜ: 101494205
 ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η.: 65208503000
 Αρ. Σήμ. Οργαν. Βιομ/κής ιδιοκτησίας: Ν277093
Η επωνυμία "Packaging Solutions™" λεκτικά - απεικονιστικά και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται από © Πνευματικά Δικαιώματα. Αρ. Σήματος Οργαν. Βιομηχανικής ιδιοκτησίας Ν277093.

Ασφαλείς Συναλλαγές

Ασφαλείς πληρωμές με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.
 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 222 επισκέπτες και 1 μέλος

Top Categories

Αγορές στο Packaging Solutions